sales@unity.sk

Newton Touch

Predajné police a regále premení na výkonnú marketingovú a zisk generujúcu platformu

Skroluj

Mysleli ste si, že ste videli a počuli všetko, čo sa dá vidieť o elektronických štítkoch na poličkách. Skúste sa zamyslieť znova.

Newton TOUCH bol a je prvý svojho druhu.

Predajné police a regále premení na výkonnú marketingovú a zisk generujúcu platformu.

V praxi to znamená, že môžete podporovať klietsky “engagement” na prevádzke a získavať príjmy aj alternatívnymi spôsobmi.

Urobte VÄČŠÍ dojem s Newton TOUCH

Interaktívny. Moderný. Konfigurovateľný.

Newton TOUCH je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby zmenil spôsob, akým ľudia vnímajú a komunikujú s vašou firmou, alebo so zamestanancami na prevádzke.
Od maloobchodných predajní a reštaurácií až po obchody s kozmetikou, módou a showroomy - Newton TOUCH dodá vášmu podnikaniu dynamický a interaktívny zážitok.

Newton TOUCH je vybavený funkciami, ktoré spĺňajú dnešné obchodné požiadavky.

Klientom neumožňuje iba sledovať produktové alebo inštruktážne videá. Vďaka dotykovej funkcionalite a podpore gestúr, umožňuje prezerať produkty v interaktívnom katalógu, sťahovať obsah do svojho zariadenia, identifikovať na prevádzke umiestnenie produktu a nechať sa odnavigovať k takémuto produktu, alebo pridávať položky do online nákupného košíka.

Animacia (Slide)

Dotknite sa obrazovky a posúvajte prstom po obrazovke aplikácie Newton TOUCH a môžete prechádzať stranami textu, prechádzať medzi viacerými stránkami obsahu, alebo vyberať z množstva ďalších možností klientskej dotykovej aplikácie.

Animacia (Klik)

Jednoducho zľahka ťuknite prstom na obrazovku a stlačte tlačidlo na zariadení Newton TOUCH.

Animácia (Skenovanie)

Využitím fotoaparátu v mobilnom zariadení klienta, alebo čítačky kódov QR môžete na obrazovke Newton TOUCH skenovať 1D alebo 2D kódy, ktoré vás ďalej presmerujú na súvisiace služby a informácie o produktoch alebo aktuálnych akciách na prevádzke..

Interaktívne rozhranie

Na rozdiel od statických nápisov umožňuje interaktívne riešenie Newton TOUCH dotýkať sa panelov Newton TOUCH a ovládať ich.

Úchvatný displej

Naše riešenie využíva technológiu IPS a podporuje až 16,7 milióna farieb. Je tiež doplnené o antireflexnú vrstvu s cieľom minimalizovať reflexie a odrazy.

Neobmedzujte sa obsahom!

Zobrazte ľubovoľnú kombináciu textu, videí, obrázkov, produktových kupónov s QR kódmi, digitálnych brožúr, interaktívnych menu a mnoho ďalšieho obsahu. Newton TOUCH Vám dá potrebnú podporu.

Dve veľkosti interaktívneho displeja

Newton TOUCH je k dispozícii vo variantoch s uhlopriečkou 23" a 29" - s tenkými rámikmi pre pohlcujúci zážitok zo sledovania.

Vysoký výkon

Riešenie s operačným systémom Android, procesorom ARMⓇCortex™-A17 a grafickým procesorom Mali-T760 je vytvorené tak, aby poskytovalo maximálny výkon.

Intuitívna platforma CMS

V záujme rýchlosti a spoľahlivosti vyžaduje Newton TOUCH na správu, aktualizáciu a publikovanie správ z centrálneho ovládacieho CMS iba jednoduché internetové pripojenie.

Oživte svoje produkty za pomoci Newton TOUCH

Bezproblémovo transformujte svoje prevádzky a nechajte svojich zákazníkov uchvátiť novým zážitkom z nákupného procesu a to vďaka novému interaktívnemu riešeniu digitálnej reklamy na prevádzke z rady Newton.

Mám záujem o riešenie

Potrebujete optimalizovať výdavky investičného charakteru? 
Prípadne si samotnú investíciu rozložiť na dlhšie časové obdobie? Je pre Vás dôležité rozlišovať medzi CAPEX / OPEX nákladmi? Vyžaduje Váš top menežment alebo akcionári rýchlejšie ROI? Máme pre Vás riešenie, ktoré Vám radi vysvetlíme.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.